- for økonomisk vekst i regionen!
 
Ikke hver dag det lander jumbo jet på Evenes. Det måtte til når 3600 cruise gjester skulle inn eller ut over Evenes på samme dag
 

Vellykket snuhavnoperasjon

På kun to måneder har Cruise Narvik/Narvik havn og Visit Narvik planlagt og nå gjennomført den først av tre snuhavnoperasjoner over Evenes og Narvik havn. Totalt 3600 cruise gjester opplevde lørdag 30. mai 2015 Narvik fra sin beste side. En godt gjennomført operasjon rent logistikkmessig, et nydelig vårvær og utflukts produkter i toppklassen. ForteNarvik er sammen med Narvikgården i dag stolte eiere av Visit Narvik.

- Dette er bare helt enormt, forteller daglig leder i Visit Narvik, Lise Hansen. Hun har sammen med Grethe Parker i Cruise Narvik hatt ansvaret for planleggingen av denne monsteroperasjonen. På lørdag var hun ansvarlig for at logistikken fungerte på Harstad/Narvik lufthavn Evenes, hvor ikke mindre enn fire Airbus fly og en Boing 747 "Jumbojet" kom og gikk hver time.

- En vellykket operasjon fra vår side vil bety veldig mye for det fremtidige antallet cruise skip til Narvik. Får vi dette til kan det hende at flere selskaper får øynene opp for de fantastiske produktene vi tilbyr i Narvik-regionen - ikke bare når det gjelder opplevelser i verdensklasse, men også logistikk og vertskapsfunksjoner, sier en fornøyd Lise Hansen.

 2015 05 30 16 15 23

Kaptein på Pullman airs jumbojet og Daglig leder Lise Hansen i Visit Narvik. 
design: Rekyl Reklame AS • publiseringsløsning: Funn IT AS