- for økonomisk vekst i regionen!
 
Adm. dir Lars Ivar Simonsen (t.v.) og forretningsutvikler Eyvind Hanssen i Funn er stolte utviklere og eiere av en av Norges mest populære gratis-apper.
 

Funn har laget Norges mest populære sportsapp

Funns utviklingsavdeling har nylig lansert en ny sesong av appen MinFotball, og samtidig nådd en milepæl med over 300 000 nedlastninger. Dette gjør MinFotball til en av de mest nedlastede og brukte gratis-appene på det norske markedet, og er under kategorien Sport den desidert mest populære med over 50 000 daglige brukere.

MinFotball gir brukerne full oversikt over kamper i norsk bredde- og toppfotball, og er like populær hos spillere, trenere og dommere som blant supportere, foreldre og alle andre som er interesserte i å holde seg oppdatert på bl.a. spillesteder, -tider, kontaktinformasjon, tabellplasseringer og resultater. Videre kan man enkelt sende kampresultater direkte fra MinFotball og se oppdaterte tabeller kort tid etter.

- MinFotball startet opprinnelig som et internt prosjekt blant mange fotballglade medarbeidere i Funn, hvor vi ønsket å bygge kompetanse rundt app-utvikling, samt forstå kraften i det at «mange betaler litt» for nedlastninger av denne typen.  Dette har gjort oss til utvikler og eier av en av Norges mest nedlastede apper, sier Lars Ivar Simonsen, adm dir i Funn as. Forretningsutvikler Eyvind Hanssen supplerer: Dette er nok et bevis på at vi er den innovative bedriften vi ønsker å være; en leverandør av fremtidsrettede løsninger som begeistrer brukerne - og som gjør oss stolte.

MinFotball er utviklet i tett samarbeid med Norges Fotballforbund (NFF) og viser data fra Fotballens Informasjons- og Kommunikasjonssystem (FIKS) og www.fotball.no, slik at man kan se til enhver tid oppdaterte terminlister, tabeller, resultater og kampfakta for alle lag i voksen- og ungdomsklassene.

Referanser/dokumentasjon:

Toppliste AppStore:
https://www.apple.com/no/itunes/charts/free-apps/
Toppliste Google Play Sport:
https://play.google.com/store/apps/category/SPORTS/collection/topselling_free

Fakta om Funn:
•  Tradisjonsrikt og ekspansivt IT-selskap med nordnorske røtter, etablert i 1989.
 •  Nå eid av Forte Narvik, og har de siste årene vokst til en av landsdelens største i sin bransje.
 •  Hovedkontor i Narvik, med kontorer i Harstad, Finnsnes, Bodø, Oslo og på Svalbard.
 •  Ca. 80 medarbeidere og i overkant av 110 mill. kr i omsetning.

 

For mer informasjon:
 Lars Ivar Simonsen, Adm. Dir. Funn AS: Tlf. 918 03 345

 
design: Rekyl Reklame AS • publiseringsløsning: Funn IT AS